top of page

Bart Verhaeghe zette zijn eerste stappen in het vastgoed in 1992 toen hij aannemer Luc Verelst ontmoette. Het duo bouwde binnen het klassieke aannemersbedrijf Verelst een projectontwikkelingspoot uit, Eurinpro. Die stortte zich vooral op de kantorenmarkt en groeide uit tot de Belgische marktleider in professioneel vastgoed.

 

Toen de projectontwikkelingsactiviteiten de aannemersactiviteiten bij Verelst na een tijd overvleugelden, splitsten hun wegen en werden het twee aparte bedrijven. Bart Verhaeghe ging Eurinpro leiden. Hij haalde Jan Van Lancker, de huidige CEO van Uplace, aan boord als partner. Onder hun leiding ging Eurinpro volledig de internationale tour op, en werd het Europees marktleider in de ontwikkeling van offices en warehouses. Ook in andere delen van de wereld kreeg de projectontwikkelaar snel voet aan de grond.

 

Na een aantal uitdagende jaren kreeg Bart Verhaeghe van de Australische Goodman Group een offer he couldn’t refuse. De Australiërs namen Eurinpro over.

 

Naast Eurinpro richtte Bart Verhaeghe ook twee vastgoedfondsen op, waar hij ondertussen weer uitgestapt is, die exclusief investeren in vastgoed: Siref en Retail Estates.

 

Bij LakeSprings komen vastgoedontwikkeling en investeringsfondsen samen onder één dak. Ook de investeringen in Club Brugge en in non-profitorganisaties als Itinera maken integraal deel uit van de missie van LakeSprings om ondernemerschap te ondersteunen, op alle mogelijke manieren en in uiteenlopende domeinen.

bottom of page